Професійна студія від Центру розвитку кар’єри для студентів спеціальності «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Професійна студія від Центру розвитку кар’єри для студентів спеціальності «Туризм»

03 травня 2023 Новини та події

27 квітня 2023 року для студентів 1 курсу спеціальності «Туризм», денної та дистанційної форм навчання, в рамках навчально-ознайомчої практики, проводилась професійна студія від Центру розвитку кар’єри «Плануємо кар’єру разом».

Спікером виступив Карлов Олександр Федорович – директор ЦРК Університету «КРОК» Професійна студія пройшла у форматі спілкування, питання – відповіді. Пан Олександр ознайомив слухачів із роботою Центру розвитку кар’єри, підкреслив, що ЦКР орієнтується на професійний розвиток студентів. Для підвищення професійних навичок студентів проводяться тренінги, майстер-класи, ділові ігри тощо. Основне завдання ЦРК – це працевлаштування студентів, допомога у створені резюме, а також підготовка до співбесіди. Учасникам заходу надзвичайно сподобався такий формат спілкування.

Ось деякі відгуки:

Лапенко Альбіна, 1 курс, ТУР-22: «Я була у захваті від цього заходу! Слухати Олександра Федоровича було одне задоволення. Мені сподобалась подача інформації…»

Острянська Альона, 1 курс, ТУР-22: «На цьому заході ми спілкувались на круті теми. Дізналась про резюме, про тайм менеджмент. Олександр Федорович влаштовує різні ярмарки, запрошує різних відомих людей, щоб ми спілкувались з ними і надихались...»

Щиро дякуємо Карлову Олександру Федоровичу за майстерно проведений захід та професіоналізм! Дякуємо студентам за активність!

 

Оновлено: Четвер, 04 травня 2023 11:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Професійна студія від Центру розвитку кар’єри для студентів спеціальності «Туризм»