Гімназія «Діалог» у проєкті «Туризм. Крок до професії» — Університет «КРОК»

Новини та події

Гімназія «Діалог» у проєкті «Туризм. Крок до професії»

03 травня 2023 Новини та події

Вже понад 20 років творчої партнерської співпраці Університету «КРОК» і гімназії «Діалог» міста Києва! Спільні проєкти, величезна кількість заходів, щира партнерська співпраця!

27 квітня 2023 р. до гімназії «Діалог» завітала Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, яка презентувала старшокласникам спільний профорієнтаційний проєкт кафедри туризму і Департаменту довузівської підготовки «Туризм. Крок до професії».

Туризм переживає складні часи. Але не дивлячись на зовнішні виклики та загрози, він продовжує розвиватися, змінюючи форми і вектори. І потреба у фахівцях завжди є. Старшокласники познайомились із особливостями практико-орієнтованої підготовки в Університеті «КРОК», відкрили для себе новий світ туристичних локацій, цікавих об’єктів, які можна відвідати.

Учням також були представлені спеціальності, на які можна вступити до Університету «КРОК», надавалась інформація щодо особливостей вступної кампанії цього року. Старшокласники зацікавились презентацією, жваво взяли участь у дискусії, обмінювались думками.

Надзвичайно приємно було зустрітись з колегами, обмінятись думками, згадати потужні спільні заходи, планувати нові проєкти щодо втілення нових творчих ідей!

Щиро дякуємо Кузьминець Ларисі Петрівні – директору гімназії «Діалог», Красній Тамарі Валер’янівні – заступнику директора, педагогічному колективу за організацію зустрічі, гостинність, багаторічну дружбу та спільне щире партнерство!!! Запрошуємо наших друзів, колег, партнерів до подальшої творчої співпраці!

Оновлено: Середа, 03 травня 2023 21:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Гімназія «Діалог» у проєкті «Туризм. Крок до професії»