Англомовний клуб «Моріарті» провів черговий спікінг під назвою «Modern-day Japan» — Університет «КРОК»

Новини та події

Англомовний клуб «Моріарті» провів черговий спікінг під назвою «Modern-day Japan»

22 квітня 2023 Новини та події

14 квітня 2023 року англомовний клуб «Моріарті» провів черговий спікінг під назвою «Modern-day Japan». Під час цього заходу учасники дізнались та обговорили цікаві факти про Японію, ось деякі із них: Японія складається з більш ніж 6 тисяч островів, але лише близько 400 з них заселені.

Крім того, ця країна має найвищу тривалість життя, а саме 84 роки, а її економіка є однією з найбільших у світі. Також студенти подивились інформативне відео про цю країну, в якому йшлось про її географію, землі, людей, етнос, населення, культуру та дипломатію, окупацію Кореєю. Дискусія охопила теми технологічної сфери Японії, практику населення в використанні роботів у повсякденному житті: школах, лікарнях, готелях і т.д., які можуть комунікувати з людиною та генерувати відповіді. До речі, це перша країна, яка створила діджитал слебріті.

Продовжуючи тему технологій, актив клубу показав відео про людей-роботів, які за допомогою програмного забезпечення виконують різні задачі, а також важливою деталлю є те, що вони виглядають як справжні люди. Ми обговорили почуття після побаченого і більшість зійшлась на думці, що поки це виглядає лячно, але підмітили, що цей механізм є геніальним. У тему обговорень були включені ще такі теми, як віртуальна реальність та нанотехнології. Наостанок, учасники Моріарті підняли тему аніме та манги – популярні форми японської культури. Загалом, під час спікінгу панувала дружня та тепла атмосфера, а студенти виявили неабиякий інтерес до теми Японії та її культури, активно долучаючись до дискусії. Основний матеріал підготувала та представила на спікінгу Полуміскова Катерина, студентка Коледжу, групи ЕК-20к.

Організаторами зборів були: викладач Коледжу Федунов Микола Володимирович та Селіверстова Карина, студентка Коледжу, групи ЕК-20к.

Статтю підготувала Черниш Каріна,
студентка університету, групи ФІН-20
.

Оновлено: Субота, 22 квітня 2023 00:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Англомовний клуб «Моріарті» провів черговий спікінг під назвою «Modern-day Japan»