Лекція про креативність для ЕВА — Університет «КРОК»

Новини та події

Лекція про креативність для ЕВА

21 квітня 2023 Новини та події

«Креативне мислення - моя суперсила» - таку назву мала відкрита лекція для членів дніпровського осередку Європейської Бізнес Асоціації, яка відбулась 17 квітня. Подія відбулась в рамках партнерства Бізнес Школи КРОК та Європейської Бізнес Асоціїції та під час Всесвітнього тижня креативності та інновацій.

Лекторка Оксана Сєдашова - доцент Бізнес Школи КРОК, Міжнародна амбасадорка з креативності в Україні, розкрила важливість застосування креативного мислення в бізнесі для вирішення бізнес-проблем, створення конкуретних переваг, нових продуктів та сервісів. Особливу зацікавленість у представників українських та міжнародних компаній викликали характеристики креативного мислення, критерії відбору кращих ідей, а також причини, за якими співробітники не подають ідей для розвитку компанії. Звісно, не обішлось без обговорення можливостей використання штучного інтелекту з метою пошуку креатиних ідей.

Ми впевнені, що креативне мислення будуть хотіти розвивати якомога більше людей в Україні - щоб створювати інноваційний тип корпоративної культури і виводити країни на вищий рівень глобального інноваційнного індексу.

Оновлено: Субота, 22 квітня 2023 00:39
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Лекція про креативність для ЕВА