Конкурс публічних промов «I have a dream» — Університет «КРОК»

Новини та події

Конкурс публічних промов «I have a dream»

19 квітня 2023 Новини та події

Це професійно орієнтований проєкт для студентів спеціальності «Міжнародні відносини» 4 курсу, у якому вони змогли реалізувати свої теоретичні знання у практичні вміння.

Студенти, вивчивши різні типи текстів, індивідуальні особливості комунікативної поведінки державних діячів, прийоми ораторського мистецтва в політичній комунікації, з ентузіазмом поставилися до завдання виголошення інавгураційної промови англійською мовою. У проєкті взяли участь 11 студентів 4 курсу: Балабан Олена, Євтушенко Костянтин, Колодзій Кіріл, Піддубний Данило, Басара Єлизавета, Донаєва Мадіна, Косяк Сніжана, Кузнєцова Марія, Шевченко Олександр, Безкровна Аліна, Яковенко Дар’я. Студенти запропонували свою версію промови лідера країни.

Важливим було те, що кожний зі студентів представив образ майбутнього України, оснований на історії та сучасності. Слід зазаначити, що всі промови відрізнялися оригінальністю підходу до викладення основних думок.

Промови виявилися максимально доступними та переконливими. Не можна не відмітити, з якою душею студенти висловлювали свої думки. У виступах все було важливим: аргументованість та впевненість у своїй правоті, емоційність виступів, інтонація, жести, які допомагали тримати контакт з аудиторією.

Особливу увагу студенти приділили 2 аспектам: змістовому (ідеї президента, його майбутні важливі кроки на посаді, які цілі ставить перед собою та як він їх планує досягти) та емоційному (слова, вирази, стилістичні фігури, які використовує оратор, щоб зрозуміло, просто та емоційно донести свою думку).

Кожний студент виступив також у ролі експерта в оцінці промов своїх колег, виставивши їм бали за заздалегідь оговореними критеріями. Об’єктивний аналіз почутого та побаченого дозволив визначити переможців.

Так жваве обговорення викликали відеоролики, підготовлені студентами Балабан Оленою та Євтушенко Костянтином, їхні роботи визнано найкращими.

Студенти високо оцінили також і відеоролик студентки Басари Єлизавети.

І, можливо, ми побачимо когось із них у майбутньому, виголошуючого прекрасні промови, що надихають. У наших студентів є мрія, нехай завтра вона стане реальністю.

Оновлено: П'ятниця, 21 квітня 2023 01:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Конкурс публічних промов «I have a dream»