20 років Коледжу: мистецькі подарунки від Театру танцю K-DANCE, вокальної студії «VOSK BAND, GuitarBand та АртКЕПІТу — Університет «КРОК»

Новини та події

20 років Коледжу: мистецькі подарунки від Театру танцю K-DANCE, вокальної студії «VOSK BAND, GuitarBand та АртКЕПІТу

06 квітня 2023 Новини та події

Відзначення 20-річчя Коледжу було сповнене безлічі чудових слів привітань та натхненних виступів, спогадів й побажань від гостей заходу.

Справжньою окрасою заходу стали творчі подарунки від мистецьких колективів Університету «КРОК» та Коледжу. Це виступи Театру танцю Університету «КРОК» «K-DANCE» під керівництвом Аліни Гольцевої з чудовими танцювальними подарунками на композиції «Козаки йдуть» (feat. ANNA BULAT) від «PROOBASS&HARDI» та на композицію «Freedom» від гурту «TVORCHI».

Дарували насолоду всім присутнім також своїми виступами Вокальна студія «VOSK BAND» під керівництвом Валентина Янчарука в тандемі з гуртом гітаристів «GuitarBand» під керівництвом Вікторії Кочмарук з композиціями «Відьми» та «BONES» (з відеоприсвятою деканату Коледжу). Окремий подарунок – рідна всім українцям пісня «Ніч яка місячна» від «GuitarBand».

Торкнулась струн душі своїм перформансом Мистецька студія «АртКЕПІТ» (керівниця – Анастасія Маринчик) за постановкою від Ірини Рибак за участю керівника Вокальної студії та засновника Арт-КЕПІТу Валентина Янчарука, а також за участю колективу деканату Коледжу.

І на завершення, справжнім феєричним підсумком заходу став виступ під чудову пісню Kalush Orchestra «Стефанія» у виконанні VOSK BAND та у вигляді танцювального візерунку від «K-DANCE». Дуже приємно, що до цього виступу долучились й працівниці деканату Коледжу. 

Дякую всім митцям й творчим колективам за радість та натхнення, що створені Вашими блискучими виступами цього святкового дня.

Оновлено: Четвер, 06 квітня 2023 13:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » 20 років Коледжу: мистецькі подарунки від Театру танцю K-DANCE, вокальної студії «VOSK BAND, GuitarBand та АртКЕПІТу