Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні — Університет «КРОК»

Новини та події

Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні

29 березня 2023 Новини та події

Університету «КРОК» першим в Україні розпочав сертифіковану підготовку спеціалістів за програмою «Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні», яка була погоджена в Головному управлінні персоналу Генерального штабу Збройних Сил України.

«Ще наприкінці минулого року ми запустили цей важливий проєкт з навчання фахівців, які відповідають за мобілізаційну підготовку на підприємствах та організаціях різних форм власності. Через нього вже пройшли десятки слухачів. Паралельно з тим навчальну програму, яка була розроблена нашим науково-педагогічним колективом, ми подали на затвердження до Генерального штабу Збройних Сил України. І ось на початку березня отримали її схвалення від начальника Головного управління персоналу Генерального штабу ЗС України генерал-майора Артема Лучнікова», - розповів директор Навчально-наукового інституту менеджменту безпеки Університету «КРОК» Олександр Захаров.

Нова програма підвищення кваліфікації враховує всі нюанси мобілізаційної роботи на підприємствах, які ґрунтуються на вдосконаленій нормативно-правовій базі. Навчання на курсах безкоштовне.

В умовах правового режиму воєнного стану все більше підприємств стали шукати саме таких фахівців і пропонувати їм роботу у своїх кадрових органах.

Для зручності слухачів, навчальні заняття відбуваються дистанційно на базі платформи Тeams. Завдяки такій формі навчання курси зможуть охопити не тільки мешканців Києва, а всієї України. Тривалість занять півтра місяці. По закінченні курсу видається відповідний сертифікат державного зразка.

Оновлено: Середа, 29 березня 2023 15:06
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні