#проКРОК від магістрантки І курсу Романюк Ольги — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК від магістрантки І курсу Романюк Ольги

28 березня 2023 Новини та події

Я, Романюк Ольга Михайлівна, здобувачка магістратури кафедри управлінських технологій ОП «Управління логістичною діяльністю». Була зарахована на навчання у жовтні 2022 році, і до сьогодні не одного дня не пожалкувала, що інвестувала кошти у своє навчання. Форма начання дистанційна, це дуже зручно.

Хочу відмітити, що якість надання матеріалу на висоті. Кожен викладач знає свій предмет дуже добре і вміє донести інформацію. Особисто мені, дуже подобається предмет Логістичний консалтинг. Я з такою цікавістю завжди слухаю теми! Дякую! Викладач даної дисципліни завідувач кафедри, д.е.н., професор Алькема Віктор Григорович - справедливий, суворий у міру, чесний, любить свою справу і усіма методами якісно доносить інформацію. Іноді, коли тяжко зрозуміти якусь тему, приводить приклади на рівні дитячого садку ))) І реально, о фантастика, розумієш!

Також хочу відмітити викладачів, з якими вже пощасливило попрацювати: Кириченко Оксана Сергіївна, Сумець Олександр Михайлович, Москаленко Наталія Олександрівна, Філатов Сергій Антонович, це викладачі з великої літери! Профессіонали! Усі без винятку добре читають предмети, на підсумкових заліках чи екзаменах дані викладачі завжди з повагою відносяться до студентів, справедливі і лояльні. Ніякого моменту корупції немає. Викладачі мотивують до навчання, викладають інформацію так добре, що у голові немає думки про те, що ліпше заплатити.

Усі викладачі Університету «КРОК», які читають або читали нам предмети - дуже розумні і чесні. Якщо щось незрозуміло, завжди допоможуть. Я ні одного поганого слова не можу сказати про Університет, організацію та про методику викладання. Реально усе на висоті!!!

У такий тяжкий час, коли агресія російської держави не дає спокою, організаційні моменти починаючи з організації програми, по яким проводять дистанційно лекції і до інформативної бази, проводиться на належному і зрозумілому рівні.

Дякую Воробйовій Вікторії Олегівні, менеджеру кафедри! Ця людина робить магію, будь-які питання організаційно-інформативного характеру вирішує швидко. Має талант заспокоювати та аргументовано пояснювати складні моменти.       Велику дяку хочу висловити Карлову Олександру Федоровичу, директору Центру розвитку та кар'єри Університета «КРОК»! Я наразі шукаю місце для подальшого проходження виробничої практики і ця людина мені допомагає. Дуже оперативно реагує на листи і прохання, вічлива і кваліфікована, приємна в спілкуванні.

А все починалося із вступу і допомагала мені, Мала Ірина Борисівна. Усі питання від А до Я, пояснила, структуровано донесла. З моменту подання заяви і до підписання договору, вона була на зв'язку. Я дуже вдячна, що на цих перших складних етапах вступу Ірина Борисівна добре проінформовала і змотивувала зробити мій важливий крок. У підсумку хочу зазначити, що я людина об'єктивна і справедлива. Я завжди за доброчесність. Тому я можу 100% рекомендувати даний заклад для здобуття потрібної професії для вашого успішного майбутнього. Єдине, що мене особисто засмучує - це те, що у зв'язку із війною, у мене нема можливості навчатися у режимі оффлайн. Але, дистанційна форма рятує і я здобуваю якісну освіту в Університеті «КРОК». Ще раз, особисто хочу подякувати адміністрації Університету «КРОК», суперовим викладачам кафедри управлінських технологій!

З повагою, Романюк Ольга Михайлівна,
магістрантка І курсу, ОП «Управління логістичною діяльністю»

Оновлено: Вівторок, 28 березня 2023 20:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК від магістрантки І курсу Романюк Ольги