Організаційні збори: день другий і п’ятий (завершальний) — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні збори: день другий і п’ятий (завершальний)

19 березня 2023 Новини та події

14 березня 2023 року з нагоди 20-річчя Коледжу відбулись урочисті організаційні збори здобувачів освіти юридичного відділення. Завершився марафон урочистих зібрань 17 березня відзначенням студентів відділення інформаційних технологій.

З нагоди 20-річчя в Коледжі тиждень тривали організаційні збори, у яких брали участь студенти всіх відділень. Святкові зібрання у вівторок і п’ятницю провела завідувач юридичного відділення та відділення інформаційних технологій Цирин Каріна Леонідівна. Урочистості проходили в актовій залі, ведучими були Доценко Надія, методист відділення, та студент першого курсу Бойко Микола.

Повітряні тривоги, які лунали по кілька разів на день, не завадили провести святкові заходи для здобувачів освіти. Студенти отримали подяки за успіхи в навчанні, за участь у різноманітних проєктах і заходах, за допомогу ЗСУ в рамках руху «Незламні». Подяки були також вручені найкращим викладачам та кураторам Коледжу.

Надзвичайно приємно було почути в ці святкові дні пісні у виконанні студентів нашого Коледжу, які є учасниками талановитого вокального колективу під керівництвом Валентина Янчарука та Гітар-бенду. Позитивний настрій подарувала присутнім динамічна композиція від Театру танцю K-DANCE під керівництвом Аліни Гольцевої.

П’ятиденний марафон урочистих організаційних зборів здобувачів освіти Коледжу завершився, але наші студенти вже готові до нових звершень у навчанні, творчості, волонтерстві та благодійництві.

Тримаймо стрій, крокуймо разом до Перемоги й щасливого майбуття нашої країни!

Оновлено: П'ятниця, 24 березня 2023 11:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні збори: день другий і п’ятий (завершальний)