Марафон студентських організаційних зборів до 20-річчя Коледжу: день третій та четвертий — Університет «КРОК»

Новини та події

Марафон студентських організаційних зборів до 20-річчя Коледжу: день третій та четвертий

19 березня 2023 Новини та події

15 та 16 березня 2023 року в актовій залі відбулось справжнє дійство – Святкові організаційні збори студентів першого курсу, присвячені визначній події - 20-річчю нашого Коледжу.

День народження виявився чудовим приводом, щоб зібратися разом, відзначити досягнення, згадати про минуле та прикласти зусилля для майбутнього.

Підтвердженням досягнень наших першокурсників стала величезна кількість подяк та грамот на цій церемонії, вручена за успіхи у навчанні, за наукові, екологічні та артистичні проєкти, від Студентської ради Коледжу, за волонтерську діяльність - таку неоціненну в наш час, і за небайдужість та взаємодопомогу. Майже кожен студент отримав омріяну подяку на цій величній сцені, яка бачила успіхи не одного покоління когорти студентів Коледжу. Були відзначені і кращі викладачі, і улюблені куратори груп.

Емоції першокурсників зашкалювали, оплески не вщухали!!!

Разом ми зробили дуже багато для процвітання нашого улюбленого навчального закладу! Але майбутні успіхи ще чекають на наших першокурсників!

Віримо, що наш Коледж - це тільки початок довгого шляху до великих звершень.

Нехай майбутнє принесе нові досягнення, перемоги та незабутні враження! Бажаємо студентам залишатися такими ж мотивованими та наполегливими у своїх зусиллях! Уперед до нових вершин! Нехай наш Коледж продовжує бути місцем, де мрії стають реальністю, де молоді люди знаходять своє покликання та досягають успіху.

Дякуємо всім за підтримку та участь у цьому святі!

Оновлено: Неділя, 19 березня 2023 12:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Марафон студентських організаційних зборів до 20-річчя Коледжу: день третій та четвертий