Марафон студентських організаційних зборів до 20-річчя Коледжу: день перший — Університет «КРОК»

Новини та події

Марафон студентських організаційних зборів до 20-річчя Коледжу: день перший

20 березня 2023 Новини та події

13 березня 2023 року з нагоди 20-річчя Коледжу відбулись урочисті організаційні збори здобувачів освіти економічного відділення та відділення сфери обслуговування.

31 березня 2023 року Коледж святкуватиме своє 20-річчя. З нагоди ювілею у закладі тиждень тривають організаційні збори, у яких беруть участь студенти всіх відділень. Марафон святкових зібрань розпочали здобувачі економічного відділення та відділення сфери обслуговування. Урочистості проходили в актовій залі.

Відповідальною за збори була завідувач економічного відділення та відділення сфери обслуговування Вайнорес Ірина Григорівна, яка розпочала зустріч захопливим патріотичним відеороликом про мужність і нескореність українців.

З привітальним словом до студентів звернулася Наконечна Наталія Василівна - проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління). Здобувачів освіти вітали і вручали їм подяки за успіхи в навчанні, за участь у різноманітних заходах і проєктах заступник директора Коледжу з навчальної роботи Миргородська Ольга Петрівна, заступник директора Коледжу з наукової та методичної роботи Рибак Ірина Вікторівна, заступник директора Коледжу з виховної роботи Новак Ольга Михайлівна. Подяками також були відзначені найкращі викладачі та куратори.

З натхненним словом до присутніх звернулася керівниця проєкту «Незламні» студентка Поливач Владислава. Вона вручила подяки найактивнішим викладачам та студентам, які долучилися до різноманітних ініціатив проєкту на підтримку ЗСУ.

Чудовим співом та грою на гітарах прикрасили урочисті збори учасники вокальної студії Університету та Гітар-бенду. Присутні Усі пристуні також були в захваті від запальної композиції Театру танцю K-DANCE під керівництвом Аліни Гольцевої. Дякуємо всім, хто долучився, і тим, хто підготував таке незабутнє свято!

Оновлено: Неділя, 19 березня 2023 11:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Марафон студентських організаційних зборів до 20-річчя Коледжу: день перший