#ПроКРОК від випускниці Юлії Коваленко — Університет «КРОК»

Новини та події

#ПроКРОК від випускниці Юлії Коваленко

10 березня 2023 Новини та події

Після випуску, що відбувся 23 лютого, магістри напрямку «Психологія» діляться враженнями та висловлюють враження щодо свого навчання в ННІП Університету «КРОК».

Коваленко Юлія (випускниця магістратури 2023 року) залишила теплий зворотній зв’язок для кафедри:

Щиро дякую Університету КРОК і всім викладачам кафедри психології за високий рівень професіоналізму, неймовірно цікаві лекції і допомогу у навчанні. За те, що вони продовжували ділитися цінними знаннями і досвідом, незважаючи на війну, настрій і втому.

Хочу також виразити окрему та велику вдяку Сингаївській Ірині Валентинівні за таку шалену підтримку, терпіння і розуміння. Без неї нам було б складно дійти до переможного кінця.

Любі наші викладачі, своїм прикладом ви навчили нас любити психологію, мислити і співчувати, бути сильними та допомагати іншим в такий непростий час. Ми йдемо, але згадка про цей прекрасний період життя залишиться в наших серцях назавжди, адже тут працюють найкращі спеціалісти, які запали в душу кожному з нас.

Бажаю всім викладачам Університету КРОК отримувати задоволення від роботи і досягати нових вершин, а Університету КРОК розвитку та процвітання.

Зичимо наснаги, успіхів та сил й надалі крокувати до професійної самореалізації та дякуємо за довіру!

Оновлено: Понеділок, 13 березня 2023 12:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #ПроКРОК від випускниці Юлії Коваленко