Результати Університетського кіберспортивного турніру KROK Amazing Esports Cup 2023 — Університет «КРОК»

Новини та події

Результати Університетського кіберспортивного турніру KROK Amazing Esports Cup 2023

06 березня 2023 Новини та події

25 лютого 2023 року за ініціативи навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій, в особі директора ННІІКТ Рача Валентина Анатолійовича, завідувача кафедри комп’ютерних наук Мічківського Сергія Миколайовича та лаборанта кафедри комп’ютерних наук Фещенка Микити Ігоровича був організований турнір «KROK Amazing Esports Cup 2023».

На арені Університету в спеціально обладнаних аудиторіях (020 та 021), з дотриманням всіх правил та забезпеченням норм безпеки, зійшлись три команди Genius Team (GNT), Kripo4ki (KPK), Still Standing (ST4ND). А впродовж всього заходу панувала піднесена атмосфера сповнена спортивного духу та здорової конкуренції, де унікальність стилів кожної із команд під час гри дозволила глядачам насолоджуватися різноманітністю стратегій та тактик.

Так, турнір пройшов за наступним розкладом та з наступними результатами:

  • 11:40 -12:40 гра між GNT і KPK з рахунком 16:14;
  • 13:20 - 14:00 гра між ST4ND і KPK з рахунком 16:1;
  • 14:50 – 15:40 гра між ST4ND і GNT з рахунком 16:6.

В результаті турніру перемогу здобула команда ST4ND (6 балів), а команди GNT та KPK посіли, відповідно, друге та третє місця.

Кожен представник із команди-переможця отримав свій приз: ігрові навушники-гарнітуру, ігрову клавіатуру та миші від Xtrike Me для комфортного здобуття наступних перемог.

Але не тільки вони стали зірками дня:

  • Команди GNT та KPK отримали відповідні брендовані подарунки від Університету «КРОК» для мотивації до нових звершень;
  • найкращий гравець турніру, Руденко Дмитро, отримав такий омріяний кожним КРОКівцем приз – брендовану футболку Університету «КРОК».

Вдячні всім, хто долучився до організації, зокрема завдяки співпраці з Центром інформаційних технологій турнір пройшов без жодних технічних проблем, а обладнання було високої якості, що забезпечило гладкий хід гри.

Варто зазначити, що турнір був важливою подією для студентів, які займаються грою у вільний час, та дозволив зібрати разом людей, які цікавляться CS:GO та кіберспортом в цілому.

Вже плануємо подальші турніри, а ти check гаджет та слідкуй за оновленнями.

Оновлено: Вівторок, 07 березня 2023 22:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Результати Університетського кіберспортивного турніру KROK Amazing Esports Cup 2023