Випуск магістрів психології — Університет «КРОК»

Новини та події

Випуск магістрів психології

28 лютого 2023 Новини та події

23 лютого 2023 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрам випускникам Навчально-наукового інституту психології Університету «КРОК» за спеціальністю «Психологія».

Попри важкі часи та умови навчання магістранти успішно здали всі екзамени та захистили кваліфікаційні роботи на високому професійному рівні. Майстри з психології – це ті, хто:

  • Оволоділи системою загальнонаукових та спеціальних методів, професійними тренінговими, психотерапевтичними, просвітницькими, консультаційними, психодіагностичними технологіями, які необхідні для надання психологічної допомоги.
  • Засвоїли методи теоретичного аналізу, моделювання, психодіагностики, психокорекції, психологічного та психолого-організаційного консультування, сучасними інтерактивними та інформаційними технологіями навчання; інноваційними прийомами управління навчальною та науковою діяльністю.
  • Здатні використовувати професійно-профільовані знання, уміння й навички для розв’язання практичних, навчально-виховних та науково-методичних завдань у конкретних соціально-психологічних ситуаціях.

Магістр психології може здійснювати приватну практику психологічного консультування. Ми впевнені, що наші випускники-магістри стануть майстрами своєї справи!

Пишаємось нашими випускниками та щиро вітаємо випускників з подоланням ще одного етапу вашого життя у такий непростий час!

Зичимо наснаги, успіхів та сил й надалі крокувати до професійної самореалізації! За вами наше майбутнє!

Оновлено: Середа, 01 березня 2023 21:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Випуск магістрів психології