Студенти Університету спеціальності «Культурологія» – спікери Круглого столу «Війна, наука та емоції: (не)нові концепції та підходи» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти Університету спеціальності «Культурологія» – спікери Круглого столу «Війна, наука та емоції: (не)нові концепції та підходи»

24 лютого 2023 Новини та події

Студенти Університету спеціальності «Культурологія» – спікери Круглого столу «Війна, наука та емоції: (не)нові концепції та підходи» Впродовж 21 та 22 лютого 2023 року студенти 1 курсу Університету «КРОК» спеціальності «Культурологія» стали спікерами Круглого столу «Війна, наука та підходи: (не)нові концепції та підходи».

Це, зокрема: Брицький Д. Окупація в умовах російської агресії в Україні: до питання вибору стратегій реінтеграції та ключові застереження; Вегера Д. Волонтерський рух як другий фронт в умовах російської агресії в Україні: виклики та пріоритети сьогодення; Черниш Ю. Діти в умовах війни: психологічна підтримка та подолання тривожності.

Наукове керівництво підготовкою та участю студентів у Конференції здійснювала доцент кафедр міжнародних відносин та журналістики Університету «КРОК» Ірина Рибак.

Захід організовано Управлінням культури і туризму Чернігівської міської ради та за підтримки Громадського об’єднання «Центр прикладної антропології».

Своїми враженнями поділилась студентка Університету, майбутній культуролог, Юлія Черниш: «Ці два дні для мене були особливими! Я зачаровано слухала доповіді, усвідомлюючи, що вони не просто розповідь, вони – хроніки нашого життя, життя України. Про це потрібно говорити (і докладати зусиль, аби це почув світ)! І нехай іноді було важко стримувати емоції, після заходу відчувалась легкість та впевненість: «Те, що всі ми робимо тут і зараз - правильно! Щиро бажаю всім науковцям фізичних і духовних сил, натхнення та можливості й надалі продовжувати роботу над своїми дослідженнями, адже їхня праця не менш важлива за оборону держави чи волонтерство. Їхні достовірні свідчення – зброя проти брехні, яку намагається посіяти ворог! Слава Україні!!!».

Висловлюємо вдячність організаторам Круглого столу за змістовний, актуальний та дуже важливий захід

Оновлено: П'ятниця, 24 лютого 2023 19:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти Університету спеціальності «Культурологія» – спікери Круглого столу «Війна, наука та емоції: (не)нові концепції та підходи»