Курси з англійської мови. Партнерство заради успішного результату — Університет «КРОК»

Новини та події

Курси з англійської мови. Партнерство заради успішного результату

24 лютого 2023 Новини та події

Шановні студенти та колеги!

Пропонуємо Вам ознайомитися з пропозицією від наших партнерів щодо оволодіння розмовною англійською. Якщо зацікавить, долучайтеся.

Особливий курс Till-to-Tell, тобто «доки не скажеш», розроблений спеціально для тих, хто ще не вміє говорити англійською. Till-Tell забезпечує оволодіння розмовною англійською мовою на рівні B2-C1 без надмірних зусиль та затрат. Наш унікальний та ексклюзивний навчальний матеріал не має аналогів і забезпечує результат на все життя.

На жаль, часто ми не володіємо достатнім рівнем розмовної англійської. А все тому, що недостатньо добре знаємо головні англійські слова. Наш курс базується на обов'язкових розмовних словах і його склад є оптимальним. Адже він створений за допомогою спеціально розробленого методу семантичного аналізу.

У нашій ритмічній системі слова пов'язані у групи за допомогою візуального логічного оператора. Це дозволяє мінімізувати для сприйняття понад 52% всіх букв і суттєво спрощує засвоєння вимови і правопису. Наші студенти виробляють стійкі формальні, логічні та смислові асоціації. Як результат, вони також засвоюють, окрім лексики, основні правила утворення слів, передусім, частин мови. Удосконалюють особисту вимову та правопис як автоматичний результат систематичних тренувань й тестувань. Слід також наголосити, що наша система є найпотужнішим засобом істотного покращення пам’яті людини, що стане у нагоді у будь-якій ситуації. Ефективний технічний рівень вихідної системи підтверджено патентом США 5,934,708, а корисний зміст набув статусу «Рекомендовано Міністерством науки i освіти України» рiшення № 14/18.2-517 від 19.04.2001 р.

Особливий курс Till-Tell займає 54 навчальні години по 45 хвилин. Ми проводимо три заняття на тиждень по дві навчальні години, тобто 90 хвилин. Загальний термін навчання – 9 тижнів.

Також є можливість проходження курсу по два заняття на тиждень, тобто загальний термін навчання – 12 тижнів.

Курс Till-Tell складається з двох етапів. На першому етапі, який триває 15 занять, ми працюємо з головною системою, прикладами і тестами. На другому етапі (12 занять) предметом наших з Вами зусиль є похідні, тести, система часів дієслів і система неправильних дієслів.

Надсилайте заявку на проходження першого безкоштовного заняття на пошту чи в Telegram і ми призначимо Вам зустріч в Zoom.

Ми працюємо з 9:00 до 21:00 щодня, без вихідних. З усіх питаннь щодо навчання на курсі Till-to-Tell: контактна особа – Батюк Володимир Григорович, телефон 097-048-7532, пошта: [email protected], Telegram https://t.me/Vladimir480, @Vladimir480

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Курси з англійської мови. Партнерство заради успішного результату