Колектив Фахового коледжу Університету «КРОК» отримав подяки від Міністерства молоді та спорту України та від БО «Благодійний фонд «СпівДія» — Університет «КРОК»

Новини та події

Колектив Фахового коледжу Університету «КРОК» отримав подяки від Міністерства молоді та спорту України та від БО «Благодійний фонд «СпівДія»

24 лютого 2023 Новини та події

Раді повідомити, що 24 лютого 2023 року Фаховий коледж Університету «КРОК» отримав почесні відзнаки за активізм та підтримку національного проєкту «СпівДія».

А саме, Подяку від Міністерства молоді та спорту України «За участь у проєкті «Співдія Ноут», залучення молоді до активної громадянської позиції, популяризацію культури волонтерства та посилення спроможності молоді реагувати на виклики війни». Також Подяку від Благодійної організації «Благодійний фонд «СпівДія» за участь у проєкті.

Наші чудові та професійні студенти IT-відділення допомагали встановлювати ліцензовану операційну систему Windows на ноутбуки, які надійшли в рамках реалізації національного проєкту «СпівДія Ноут» до закладів освіти країни.

Відзначимо, національний проєкт «СпівДія Ноут» є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади. Проєкт реалізується в межах програми USAID «Мріємо та діємо», що виконується IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою «СпівДія», а також HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

Щиро вітаємо освітню спільноту Коледжу з почесними відзнаками та бажаємо успіху в подальшій реалізації освітньої місії!

Оновлено: Понеділок, 27 лютого 2023 17:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Колектив Фахового коледжу Університету «КРОК» отримав подяки від Міністерства молоді та спорту України та від БО «Благодійний фонд «СпівДія»