Презентація першого курсу Університету 2022-2023 н.р. — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація першого курсу Університету 2022-2023 н.р.

20 лютого 2023 Новини та події

17 лютого 2023 року відбувся заключний захід в рамках «Тижня проєктів Студентської ради Університету» - Презентація першого курсу! Це традиційний захід, який команда Студентської ради та Департаменту зі студентських питань наповнила новими сенсами, форматом і баченням сьогодення.

Загальною темою заходу був меседж «Гордий бути українцем», а групам за жеребкуванням дістались підтеми, в яких зазначені певні сфери, в яких українці голосно зазвучали своєю айдентикою на весь світ. Захід пройшов в форматі відеопрезентації, а атмосфера нагадувала затишний перегляд фільму в дружньому колі. Глядачі розташувались на надувних кріслах та на стільцях з пледами, а частували всіх попкорном, снеками та колою.

Переможцями за версією журі стала збірна команда спеціальностей «Дизайн» і «Комп’ютерні науки», а переможцями за глядацьким голосуванням збірна спеціальностей «Менеджмент», «Підприємництво торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Туризм».

Дякуємо всім хто долучився, бо чути оплески, сміх і справжні емоції студентської спільноти і гостей заходу одне задоволення!

Оновлено: Понеділок, 20 лютого 2023 21:45
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація першого курсу Університету 2022-2023 н.р.