Про ОП «Agile-технології розробки програмного забезпечення» випускник Олексій Мельник у рубриці #проКРОК — Університет «КРОК»

Новини та події

Про ОП «Agile-технології розробки програмного забезпечення» випускник Олексій Мельник у рубриці #проКРОК

15 лютого 2023 Новини та події

Коротко про головне…
Загалом освітня програма сподобалась, бо під час її проходження викладачі приділяли увагу не тільки теорії, а й практиці. Дуже сподобалось, що для написання магістерської роботи, яка поєднувала у собі і теорію, і практику, ми мали виконати два проєкти, які в себе також включали практику та теорію, яку ми отримували на лекціях. Тож, все навчання було цілісним і пов‘язаним між собою.

На рахунок викладачів, дуже сподобалось, що вони реальні практики і мають досвід роботи з тим матеріалом, котрий нам викладали. Тому вони ділилися реальними кейсами і ми мали змогу побачити як все працює в реальному житті, а не лише на папері.

Ще додам, що навчальний графік був гнучким, де я мав змогу паралельно поїхати за програмою обміну та працювати, так, викладачі дуже гнучко підходили до наших (і ми до їх) прохань про перенесення занять і ні разу не було, коли б ми з ними не могли домовитися.

Оновлено: Середа, 19 квітня 2023 12:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Про ОП «Agile-технології розробки програмного забезпечення» випускник Олексій Мельник у рубриці #проКРОК