Х Бандерівські читання «Філософія української перемоги. Візія Великої України» — Університет «КРОК»

Новини та події

Х Бандерівські читання «Філософія української перемоги. Візія Великої України»

10 лютого 2023 Новини та події

10 лютого 2023 року студенти та викладачі кафедри взяли участь в Х Бандерівських читаннях «Філософія української перемоги. Візія Великої України».

Це вже сьома участь студентів та викладачів кафедри у щорічному й одному з найважливіших для української державности та української освіти інтелектуальному заході. Цьогоріч з нами були й викладачі інших підрозділів Університету «КРОК». Крім іншого, особливістю Бандерівських читань цього року стало те, що вони розпочинались «під сирени» та вибухи у звязку з черговою повітряною атакою московитів.

Вчергове ми слухали видатних українських політиків національно-патріотичного табору, відомих науковців та представників органів місцевої влади.

Частина доповідачів Бандерівських читань приєднувалась до обговорення, перебуваючи на фронті. До прикладу, у такий спосіб взяв участь в читаннях 2023 р. багаторічний організатор цього заду, відомий політик й автор терміну «революція Гідности» Юрко Сиротюк. Деякі доповідачі були презентовані попередньо зробленими записами виступів, як, до прикладу, нині майор збройних сил України очільник ВО Свобода пан Олег Тягнибок.

Причетність до Бандерівських читань, як до важливого наукового заходу, збагачує учасників інтелектуально. Адже на ньому, зазвичай, йдеться про найважливіші геополітичні, гуманітарні, соціальні, економічні проблеми Україна. Зрозумілішими після дуже цікавих дискусій стають перспективи подальшого розвитку української держави та суспільства. Зміцнюється впевненість в успішному майбутньому України.

Україна переможе. Слава Україні!



Ірина Радіонова
завідувач кафедри
теоретичної та прикладної економіки

Оновлено: Понеділок, 13 лютого 2023 19:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Х Бандерівські читання «Філософія української перемоги. Візія Великої України»