«Лісова пісня» Лесі Українки: сучасний погляд на відомий твір — Університет «КРОК»

Новини та події

«Лісова пісня» Лесі Українки: сучасний погляд на відомий твір

09 лютого 2023 Новини та події

06 лютого 2023 року для здобувачів освіти першого курсу спеціальності «Комп'ютерні науки» Фахового коледжу Університету «КРОК» відбулася відкрита лекція з дисципліни «Українська література» в рамках чергової атестації педагогічних працівників.

Тема лекції: «Лісова пісня» Л. Українки. Сучасна візія. (Літературно-сінематична промоція за принципом «Свій до свого по своє)». Лектор – голова циклової комісії з мовної підготовки, старший викладач Коледжу Ольга Новак.

Викладач із першої хвилини заняття заполонила увагу аудиторії цікавим матеріалом, який репрезентував думки, цитати, коментарі сучасних читачів у порівнянні з відгуками класиків щодо творчості та біографії Лесі Українки.

Ольга Михайлівна в черговий раз продемонструвала професіоналізм у володінні інноваційними методиками й технологіями, їх активне використання під час дистанційного навчання. Візуальний супровід та демонстрація відеоуривків екранізації драми-феєрії «Лісова пісня» були дібрані відповідно до концепції лекції.

Викладач здійснила плавний перехід від поглядів сучасників на твір Лесі Українки як на актуальний мистецький продукт до аналізу історії написання драми та біографії поетеси. Водночас ефективно були використані нестандартні форми проведення лекції та оригінально подані матеріали заняття.

Лектор підтримувала зв'язок з аудиторією через проблемні запитання, обговорюючи зі здобувачами освіти важливість популяризації творчості Лесі Українки в нашій країні та світі.

Лекція сприяла формуванню в студентів поваги до духовних цінностей України, відкрила новий погляд на творчість Лесі Українки, зокрема на драму «Лісова пісня». Ольга Михайлівна вкотре підтвердила високий рівень викладацької майстерності, вміння зацікавити здобувачів освіти, підтримувати зворотній зв’язок із аудиторією задля популяризації української літератури та мови.

 

Ольга Миргородська
заступник директора Коледжу
з навчальної роботи

 

Оновлено: Четвер, 09 лютого 2023 18:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Лісова пісня» Лесі Українки: сучасний погляд на відомий твір