Філософія як світогляд та наука, її основні напрямки — Університет «КРОК»

Новини та події

Філософія як світогляд та наука, її основні напрямки

09 лютого 2023 Новини та події

03 лютого 2023 року для здобувачів освіти спеціальності «Право» Фахового коледжу Університету «КРОК» відбулася відкрита лекція з дисципліни «Філософія» у рамках чергової атестації педагогічних працівників.

Тема лекції: «Філософія як світогляд та наука, її основні напрямки». Лектор – викладач циклової комісії з гуманітарно-соціальної підготовки, кандидат філософських наук, спеціаліст вищої категорії Маруховська-Картунова Ольга Олександрівна.

З першої хвилини заняття спостерігалися глибокі знання з предмета, велику увагу приділено підготовці до заняття та в підборі літератури заняття, виважено і розумно застосовала технології дистанційного навчання. Мультимедійний супровід лекції гармонійно доповнив матеріал заняття та візуалізував навчальний матеріал, що додало в роботі із здобувачами освіти під час заняття зацікавленості, невимушеності, доступності, змістовності. При плануванні занять спостерігається системність, доступність навчального матеріалу.

Ольга Олександрівна, ще раз підтвердила високий рівень викладацької майстерності, вміння працювати із здобувачами освіти, підтримувати контакт з аудиторією. Приймаючи виклики сьогодення, знаходячи можливості і попри все виконувати свою місію - «Вчити вчитися»!

 

Ольга Миргородська
заступник директора Коледжу
з навчальної роботи

Оновлено: Четвер, 09 лютого 2023 18:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Філософія як світогляд та наука, її основні напрямки