«Хочете бути успішними – вчіться!» Павло Марченко #проКРОК — Університет «КРОК»

Новини та події

«Хочете бути успішними – вчіться!» Павло Марченко #проКРОК

07 лютого 2023 Новини та події

Навчання – передусім цікавий процес, який все-таки забирає велику частину часу та уваги. Але крім того, навчання формує подальший життєвий шлях, професійну діяльність та впливає на якість самого життя в перспективі. Тому дуже важливо вчитися саме там, де комфортно і де можна здобути потрібну професійну підготовку.

Для мене цим місцем став Університет «КРОК». Чому саме «КРОК»? Перше, що мене приємно вразило, це дуже широкий спектр спеціальностей. Друге це відсутність хабарництва (наразі аж занадто актуально). Мій університет почав свою історію не так далекому 1992 році. За цей період існування університет обрав європейський вектор якості освіти й упевнено КРОКує обраним шляхом.

Хочу подякувати кожному викладачу кафедри державно правових дисциплін. Кожному викладачу Фахового Коледжу за сумлінну працю та бажання вкласти в нас максимально більше ніж ми можемо. Ваша праця робить з нас професіоналів у своїй сфері, а в свою чергу ми відячуємо Вам своїми успіхами. Адже приємно побачити свого студента на стінках газет на екрані телебачення. І гордо сказати: «Це мій студент! Як же він/вона подорослішав(-ла)», а в думках приємні спогади про семінари та лекції.

Вагомий вклад в нашу особистість вкладають саме вчителі, викладачі. Адже в свою чергу вони діляться всім тим, що знали самі. Ніби так і ділять себе навпіл щоб поділитися всім, що мають з нами. Отже, саме зараз я попрошу кожного студента, що читає дану статтю напишіть або зателефонуйте своїм викладачам та подякуйте за роки щастя та плідної праці. Не соромтеся на слова.

І на останок трішки слів мотивації від Павла Марченка!

Якщо у вас є ціль, ідіть до неї. Завжди вірте у себе та у свої можливості. Ставте план своїх дій і перевірте себе на істинність ваших бажань: чи справді вам це потрібно і навіщо? Чи станете ви щасливішими, коли досягнете бажаного? Якщо так, не витрачайте час, дійте!

Сміливо йдіть до своєї мети, не кваплячи подій і не надаючи величезної ваги тому, що відбувається. У вашому житті буде саме те, чого ви гідні, чому ви відповідаєте. А гідні ви більшого.

 

Павло Марченко
випускник Коледжу,

студент IV курсу Юридичного факультету
і просто хороша людина :)

 

Оновлено: Середа, 19 квітня 2023 12:39
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Хочете бути успішними – вчіться!» Павло Марченко #проКРОК