Цікаво про ціноутворення — Університет «КРОК»

Новини та події

Цікаво про ціноутворення

02 лютого 2023 Новини та події

Студенти другого курсу Фахового коледжу Університету «КРОК» цього семестру вивчають дисципліну «Ціноутворення». Ця дисципліна є важливою для формування умінь і навичок майбутніх економістів і дає студентам можливість отримати ґрунтовні знання за цією складовою їх комплексної підготовки.

Особливо цікавим для аудиторії було заняття 27 січня 2023 року за темою: «Поняття про ціни та ціноутворення, Предмет, завдання курсу», яке провела викладач дисципліни, к.е.н., доцент кафедри теоретичної та прикладної економіки Пекна Галина Борисівна.

Студенти-другокурсники із зацікавленням активно сприймали інформацію з цієї нової для них дисципліни, незважаючи на присутність у віртуальній аудиторії колег Галини Борисівни по кафедрі – голови циклової комісії економічних дисциплін, к.е.н., доц. Гофман М.О. та старшого викладача Дзюбка В.В. Незважаючи на складний і тривожний час, наші студенти і викладачі працюють і вчаться – вдумливо і серйозно. З розумінням того, що здобуті знання знадобляться і будуть використані для мирного життя.

Старший викладач
кафедри теоретичної та прикладної економіки,
викладач Коледжу
Дзюбко Віктор Васильович

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Цікаво про ціноутворення