Опитування щодо проєктної діяльності від Студради — Університет «КРОК»

Новини та події

Опитування щодо проєктної діяльності від Студради

01 лютого 2023 Новини та події

Студентська рада Університету провела опитування щодо проєктної діяльності серед здобувачів освіти, щоб розробити актуальний план заходів для студентської спільноти, краще розуміти, яким заходам віддають перевагу і що треба треба вдосконалити. Відповіді на поставлені запитання ми отримали від здобувачів усіх курсів, включно з магістратурою.

Серед опитаних 45,8% брали участь у заходах Студентської ради, натомість 54,2% не долучались до активностей.

На запитання про найбільш цікаві напрями проєктної діяльності перевагу віддали розважальним проєктам та проєктам про саморозвиток 58,3%, другий щабель займають освітні, благодійні та спортивні проєкти 54,2%, 50% і 43,8% відповідно. Менш цікавими виявились мистецькі та СММ-проєкти, за які віддали свій голос 39,6% і 29,2%. Жодний із запропонованих напрямів проєктної діяльності не підтримало 4,2%.

На запитання про формат проведення заходів ми отримали наступні результати: 79,2% віддають перевагу офлайн заходам, щоб була можливість збиратися студентською спільнотою, 39,6% обрали онлайн формат з дистанційною участю в студентському житті і тільки 10,4% відповіли, що не хочуть брати участь в проєктній діяльності.

Про свою роль в проєктній діяльності здобувачі відповіли наступним чином: 20,8% бачать себе організаторами заходів, членами команди проєктної групи можуть стати 60,4 % опитуваних, 68,8 % обрали роль учасника заходів, а 10,4 % не бачать себе в жодній із запропонованих ролей.

В опитуванні також було запропоновано висловити думку щодо того, що сьогодні для них створення і реалізація проєктів. На дане питання можна було обрати декілька варіантів із запропонованих, тому ми отримали наступні результати: 75% вважає що реалізація проєктів згуртовує та об’єднує студентську спільноту, 68,8% відповіло, що це розвиток особистості та соціуму, 66,7% визначає, що це гарний спосіб зробити щось корисне, 62,5% вважають, що поміж інших факторів це однозначно гарне проведення часу, а також 58,3% зазначають, що створення заходів наразі актуально, проте 6,3% відповіли, що проєктна діяльність не на часі.

Наприкінці опитування було відкрите запитання побажань щодо проєктів Студентської ради Університету, на яке ми отримали такі відповіді:

  • 1.Більше спортивних проектів.
  • 2.Залучення більшої кількості фахівців
  • 3.Більше не офіційних університетських заходів, а студентських зустрічей для покращення відносин знаходження нових знайомих і друзів
  • 4.Хочеться, цікавих заходів різних квестів тематичних вечірок щоб все це проходило в університеті
  • 5.Все буде Україна!
  • 6.Хотілося б більше заходів саме офлайн. Це об'єднує студентів та дає можливість соціально розвиватися.
  • 7.Більше конкурсів, проектів для старших курсів, заходів для об'єднання студентів та освітні можливісті (презентація професій та спеціалізацій, в тому числі і ті що не викладаються в університеті).
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Опитування щодо проєктної діяльності від Студради