Брейн-ринг для першокурсників від Студради Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Брейн-ринг для першокурсників від Студради Коледжу

30 січня 2023 Новини та події

27 січня 2023 року в Коледжі відбувся Брейн-ринг, який організували для першокурсників представники Студентської ради Коледжу.

Остання п’ятниця січня завершилася для студентів першого курсу участю в цікавій інтелектуальній грі, яку підготувала Студентська рада Коледжу. Відповідальною за подію була менеджер СРК – Мацьовита Аліна. Разом із головою Студради Фесенко Анастасією, заступницею голови Півак Аліною та очільником розважального комітету Рассказовим Богданом студенти із захопленням і азартом шукали відповіді на 30 цікавих запитань із різних галузей знань.

Усі команди були активними, продемонстрували творчий і неординарний підхід у розв’язанні завдань. У результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда «Парламент» (ПР-22к-1, ПР-22к-2), друге місце – «Friend-и» (КН-22к-1, КН-22к-2). Третє місце виборола команда «Двоє в каное», яку представляли всього два учасники з групи Ма-22к-2. Вони завзято боролися за перемогу й показали високий рівень обізнаності з багатьох питань. Четверте місце здобула команда «Огайо» - представники груп ІПЗ-22к-1 та ІПЗ-22к-2.

Зважаючи на вислів: головне не перемога, а участь – усі присутні на брейн-рингу студенти із цікавістю й ентузіазмом долучилися до гри, і вкотре засвідчили, що вони – найрозумніші, найкреативніші й найзавзятіші.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Брейн-ринг для першокурсників від Студради Коледжу