Допомога колежанської спільноти постраждалим у Дніпрі — Університет «КРОК»

Новини та події

Допомога колежанської спільноти постраждалим у Дніпрі

27 січня 2023 Новини та події

14 січня 2023 року російський агресор завдав ракетного удару по житловому будинку в Дніпрі, в результаті якого загинули люди, були поранені десятки мешканців, більше сотні постраждалих залишилися без житла.

Студенти Коледжу виступили з ініціативою допомоги дніпрянам. Благодійну акцію підтримали лідери проєкту «Незламні», студенти, викладачі Коледжу, батьки й усі небайдужі. Учасникам акції вдалося зібрати 18 065 грн.

Частина коштів - 13 065 грн була надіслана родині Сухова Матвія Євгеновича. Він із мамою, братом та сестрою мешкав у сусідньому під‘їзді дому, в який потрапила ракета. Як розповів сам Матвій, унаслідок ракетного обстрілу вони отримали численні поранення, були в лікарні, зараз проходять реабілітацію. Їхня квартира не придатна для життя, усе майно втрачене.

Також 5 000 грн було переказано воїну Збройних Сил України Зваді Сергію Миколайовичу, котрий на фронті захищає нашу країну від ворогів. Його житло під час ракетного удару було вщент зруйноване ворожою ракетою.

Контакти потерпілих надали представники адміністрації Соборного району м.Дніпра та співробітники Благодійного фонду «PEREMOGA».

Щиро дякуємо за вашу небайдужість і підтримку!

Нам є за що боротися! Разом до Перемоги!

Оновлено: П'ятниця, 27 січня 2023 13:44
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Допомога колежанської спільноти постраждалим у Дніпрі