Обговорення звіту щодо самооцінювання освітньої програми «Туризм» на Круглому столі — Університет «КРОК»

Новини та події

Обговорення звіту щодо самооцінювання освітньої програми «Туризм» на Круглому столі

16 січня 2023 Новини та події

26 грудня 2022 року за ініціативи випускової кафедри туризму відбувся круглий стіл: «Обговорення звіту щодо самооцінювання освітньої програми «Туризм». Серед основних цілей проведення круглого столу було ознайомлення академічної спільноти, здобувачів вищої освіти і роботодавців з основними положеннями звіту про внутрішнє оцінювання діяльності кафедри туризму щодо реалізації освітньої програми «Туризм».

На круглому столі були присутні здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Туризм» (ОПП «Туризм»), науково-педагогічний склад кафедри туризму, університетська спільнота, стейкхолдери, партнери кафедри туризму.

Зі вступним словом до присутніх звернулася гарант освітньої програми, завідувачка кафедри туризму, к.пед.н., доцент Мелько Л.Ф., яка познайомила з процедурою проведення внутрішнього оцінювання діяльності кафедри з реалізації освітньої програми, а також акцентувала увагу присутніх на прагненні кафедри постійно удосконалювати свою освітню діяльність за програмою підготовки бакалаврів туризму.

Перший проректор Університету, к.е.н., професор Літвін Н.М. наголосила на важливості акредитації освітніх програм, виокремила найголовніші аспекти акредитації і особливості роботи експертів у фокус групах. Звіт щодо самооцінювання освітньої програми «Туризм» був представлений Уваровою Г.Ш., к.п.н., доценткою кафедри туризму. Зокрема, були виділені принципи, покладені в основу самооцінювання освітньої програми «Туризм», проаналізовані основні критерії оцінювання освітньої програми, визначені сильні і слабкі сторони освітньої програми, намічені перспективні напрямки її удосконалення.

В обговоренні звіту взяли участь Алькема В.Г., д. е.н., професор, Сокол Т.Г., к.пед.н., доцент, Кіт Михайло – старший менеджер туристичного оператора «Сакумс», Растворова Марія – к.геогр.н, доцент кафедри, головний спеціаліст відділу промоцій Управління туризму і промоцій КМДА та ін. Серед здобувачів вищої освіти найбільшу активність проявили Кара Олексій, Кравченко Валерія, Хвалинський Іван, Бабутін Лєон, Абросіна Анастасія.

За результатами обговорення було відзначено достовірність фактів, наведених у звіті та об’єктивність оцінки освітньої діяльності кафедри, практико-орієнтовану складову освітньої програми «Туризм», відповідальність усіх учасників освітнього процесу в реалізації програми підготовки бакалаврів туризму.

Здобувачам вищої освіти було запропоновано взяти участь в опитуванні щодо реалізації освітньої програми «Туризм» в Університеті «КРОК».

Щиро дякуємо усім учасникам Круглого столу за участь у заході, а кафедрі туризму за його організацію!!!

 

* * *

Відгук туроператора «Каліпсо Україна» щодо підготовки бакалаврів зі спеціальності «Туризм» в Університеті «КРОК»: «Кафедра туризму Університету «КРОК» у час пандемії та війни робить усе можливе та неможливе, щоб студенти спеціальності «Туризм» продовжували навчання та здобували знання. І під час пандемії і під час війни багато хто говорить, що туризм не на часі. Але кафедра доводить своїми конференціями, круглими столами, презентаціями, що працювати треба та готувати спеціалістів потрібно, бо пандемії минучі, а Перемога обов'язково буде за нами. Від імені Туроператора "Каліпсо Україна " дякуємо за плідну роботу. Кафедра є гідним прикладом незламності у найважчі часи. Успіху вам!»

Коробко Анастасія,
топ-менеджер ТОВ «Туроператор Каліпсо Україна»
Оновлено: Понеділок, 16 січня 2023 17:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Обговорення звіту щодо самооцінювання освітньої програми «Туризм» на Круглому столі