Підсумки телеграм-проєкту «World Cup» від Влада Фуринця — Університет «КРОК»

Новини та події

Підсумки телеграм-проєкту «World Cup» від Влада Фуринця

09 січня 2023 Новини та події

Наприкінці минулого року в Університеті «КРОК» вперше було реалізовано вкрай цікавий для молоді та й усіх шанувальників футболу проєкт – «World Cup». Реалізовувався він проєктною групою ЦРК «Характерники» на чолі з автором проєкту – студентом 4 курсу – Фуринцем Владиславом. Про те, як все відбувалось Владислав розповідає особисто:

 

Важко чимось зайняти свої думки у цей непростий для нас час. Кожен на собі відчуває складність моменту. Але ми спробували і, насправді, думаю, зробили великий крок вперед і плануємо далі розвиватись у тому ж напрямку!

Проєкт «World Cup» був розроблений для поціновувачів футболу, а саме: до масштабної події – Чемпіонату світу з футболу в Катарі. Мета проєкту – усі учасники нашого телеграм-каналу могли робити прогнози на футбольні матчі та навіть вгадувати авторів забитих голів. Таким чином, наприкінці проєкту сформувалися двоє лідерів: Артем Горковець (Фаховий коледж, КН-20к-1, 3 курс,) та Юлія Осадча (Фаховий коледж, ПР-19к/2, 4 курс). Крім того, на запрошення до нас приєдналися і відомі в нашому Університеті особистості – Ігор Румик, Андрій Хорошенюк, Леонід Тулуш. Підтримка від них була дуже потужною.

Якщо говорити вцілому про Чемпіонат Світу в Катарі – турнір вийшов дійсно класним. Хто міг би подумати, що збірна Марокко буде у півфіналі?! А сам фінал – давно такої напруги до самого завершення матчу не пам’ятаю!!!

Вітаю збірну Аргентини з перемогою, бо з 1986 року ця збірна цей турнір не вигравала. А збірній Франції бажаю не засмучуватись; впевнений – ще все попереду, потенціал команди просто величезний!

Слова вдячності. Перш за все, всім учасникам проєкту за активність у телеграм-спільноті. Дякую Університету за те, що маємо можливість реалізовувати такі заходи! Вдячний за підтримку та активну допомогу Директору ЦРК Олександру Карлову та його помічнику Павлу Лебедєву!

Насамкінець, хочу запевнити, що ми – проєктна група «Характерники» від ЦРК – будемо і надалі планувати цікаві заходи. Тож, до зустрічі і все Є Україна!»

Влад Фуринець, бакалавр-фінансист, 4 курс
Оновлено: Понеділок, 09 січня 2023 14:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Підсумки телеграм-проєкту «World Cup» від Влада Фуринця