Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим! — Університет «КРОК»

Новини та події

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

31 грудня 2022 Новини та події

Шановні викладачі, співробітники, студенти,
аспіранти Університету «КРОК»!
Шановна КРОКівська родино!

Ці зимові свята ми зустрічаємо у різних місцях. Хтось – в окопах і бліндажах, у танках і БМП, на морі й у повітрі: б’ється за незалежність на передовій. Хтось – у дорозі, в авто і потягах: б’ється за незалежність, доправляючи необхідне тим, хто на передовій. А хтось – у смартфоні чи за комп’ютером: і теж б’ється за незалежність... Ми зустрічаємо цей день у різних обставинах, умовах і навіть у різних часових поясах, але з єдиною метою – збереження незалежності та перемоги України! Хочемо подякувати не лише викладачам і співробітникам, а й студентам та аспірантам за те, що продовжуєте обирати нас, за те, що довіряєте нам, за те, що Ви з нами!

Особливо дякуємо також нашим міжнародним партнерам та колегам з-за кордону за їх підтримку, щирі слова та допомогу! Окремі і напевне найголовніші слова вдячності висловлюємо нашим захисникам, Збройним силам України, завдяки яким ми можемо працювати, навчати і навчатися! Ваш подвиг – неосяжний! Ваш подвиг – незабутній! Ваш подвиг – незнищенний!

Цей рік, як ніколи, лише загартував та лише згуртував усіх нас!

Зичимо, щоб у серці кожного КРОКівця оселилися добрі надії, а в будинку – затишок і любов. Щиро вітаємо Вас із прийдешніми святами: Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай вони будуть щасливими та МИРНИМИ!

Від імені ректорату і від нас особисто хочемо висловити щиру подяку усім викладачам та співробітникам Університету «КРОК», адже цей рік, починаючи з 24 лютого, став викликом для усіх і для кожного особисто! Незважаючи на усі виклики, що випали на нашому шляху цього року, ми не зупинились ні на хвилину, а продовжували вести свою боротьбу і на освітньому фронті також. Щиросердно дякуємо Вам за підтримку, розуміння та Ваш внесок у діяльність нашої Alma Mater.

Нині КРОКівська родина докладає неймовірних зусиль аби, попри повітряні тривоги, вимкнення світла, відсутність мобільного зв’язку, наші освітні послуги залишалися на високому рівні, аби наші студенти й надалі мали змогу навчатися у вільній країні і здобувати українську вищу освіту!

І саме в ці зимово-святкові дні вірте, пам’ятайте, знайте,
що все буде Україна! Слава Україні!

З глибокою повагою:
Президент Університету «КРОК»
Сергій Михайлович Лаптєв

Ректор Університету «КРОК»
Андрій Миколайович Кучко

Оновлено: Субота, 31 грудня 2022 02:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!