Проєкт від ЦРК «Українські вечорниці» — Університет «КРОК»

Новини та події

Проєкт від ЦРК «Українські вечорниці»

29 грудня 2022 Новини та події

22 грудня 2022 року Аліна Березняк та Надія Єфіменко з проєктної групи Центру розвитку кар'єри «Характерники», презентували свій перший тематичний проєкт.

Цей захід дебютував з назвою «Українські вечорниці». На ньому усі бажаючі мали змогу познайомитися з культурною спадщиною України, національними традиціями, пограти у цікаві конкурси, отримати призи. Дівчатам дійсно вдалось занурити всіх у атмосферу прадавніх вечорниць. А найголовнішим є те, що їм вдалось об'єднати студентів та згуртувати заради спільної ідеї - популяризація української культури та вшанування традицій та звичаїв наших пращурів.

Аліна та Надія дуже вдячні кожному, хто зміг долучитися до цього заходу, а найбільшу подяку вони адресують ідейному наставнику - директору ЦРК Олександру Карлову, який підтримує та долучається до практичної реалізації проєктів, а також голові проєктної групи Лебедєву Павлу.

Отож, пам'ятайте, що кожен зі студентів Університету «КРОК» та Фахового коледжу може звернутися за допомогою до Центру розвитку кар'єри, де неодмінно допоможуть у створенні власного проєкту, адже завдання центру полягає у розвитку особистісних навичок студентів, формуванні та просуванні їх власного бренду.

Тому, запрошуємо на територію комфорту у кабінет 109 активних, амбіційних та небайдужих КРОКівців!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проєкт від ЦРК «Українські вечорниці»