Трохи про підвищення рівня SoftSkill в ІТ, проєктноорієнтований підхід та співпрацю із бізнесом — Університет «КРОК»

Новини та події

Трохи про підвищення рівня SoftSkill в ІТ, проєктноорієнтований підхід та співпрацю із бізнесом

12 грудня 2022 Новини та події

У професійному розрізі SoftSkills ми називаємо компетенцією, тобто набір поведінкових реакцій, які дають змогу одним людям бути ефективнішими за інших при аналогічному рівні hard skills і все це впливає на те щоб бути Junior, Senior або Project manager в компанії. А як же це працює в бізнесі та проєктах та ще міжнародному контексті?

Так, заступник директора із організаційно-правових питань ННІІКТ Матюшенко Марія Віталіївна прийняла участь у 5-му ITeachers Meet-Ups від компанії SoftServe «Програми ЄС Еразмус+: можливості та співпраця з бізнесом». Під час зустрічі спікери розповіли цікаві лайфхаки щодо пошуку партнерів та як організувати пошук ідей, яким чином сформувати структуру проєкту та як цим керувати вірно в результаті спільної діяльності.

Для Інституту даний Meet-up став можливістю розкриття більшого спектру та застосування нових можливостей в рамках освітньої програми «Комп’ютерні науки» саме в розрізі проєктноорієнтованого підходу, де можливі рекомендації буде організовано на практиці здобувачами.

Оновлено: Понеділок, 12 грудня 2022 22:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Трохи про підвищення рівня SoftSkill в ІТ, проєктноорієнтований підхід та співпрацю із бізнесом