Фінансовий «інтерактив» у дії! — Університет «КРОК»

Новини та події

Фінансовий «інтерактив» у дії!

15 листопада 2022 Новини та події

Найкращий варіант навчання, коли теоретичні лекції поєднуються з практичними діями. А найкраща зброя проти фінансових шахраїв – це обізнаність. Сформувати такі компетентності допомагають викладачі кафедри національної економіки та фінансів Університету «КРОК», фахівці від Національного банку України та Асоціації ЄМА.

08, 10 та 11 листопада 2022 року, за сприяння професора кафедри національної економіки та фінансів Ігоря Румика, для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відбулися онлайн-заходи з «прокачки» навичок власної платіжної безпеки.

Вебінари відбувалися протягом «Тижня кібербезпеки», на яких учасники навчалися вберігати свої кошти від фінансових аферистів. Інтенсив вела Раїса Федоровська, керівниця EMA Academy та Школи кібербезпеки Асоціації ЄМА.

Чому і як потрібно захищати мобільний телефон?, Як захистити платіжну картку?, Як захистити себе і свої гроші в Інтернет? – перелік тем вебінарів.

Особливу зацікавленість у студентів викликали правила «Мудрого параноїка», які допомагають захистити телефон і гроші; практична самодіагностика безпеки грошей на картковому рахунку та фінансові ігри, в які грають розумні люди.

Щиро дякуємо лектору та організаторам за надзвичайно цікавий і практично корисний захід!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фінансовий «інтерактив» у дії!