International Highlight Event 2 — Університет «КРОК»

Новини та події

International Highlight Event 2

07 листопада 2022 Новини та події

26-28 жовтня 2022 року юридична школа Іллійського державного університету у співпраці з Асоціацією медіаторів Грузії провела International Highlight Event 2 у Тбілісі, Грузія.

Команду Університету «КРОК» представили Андрій Лотарєв – директор навчально-наукового інституту міжнародної освіти та Ольга Карпова – CEO Бізнес-школи КРОК.

На International Highlight Event 2 команда презентувала результати впровадження проєкту Erasmus+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства». Андрій Лотарєв разом із командою NLBA надав загальний огляд реалізації проекту, а Ольга Карпова презентувала результати розробки та впровадження програми «Медіація та управління конфліктами».

Захід розпочали вітальним словом Іраклі Порчхідзе, декан юридичного факультету Ілійського державного університету, Ян Ван Звітен, ректор Нідерландської бізнес-академії, та Іраклі Кандашвілі, голова Асоціації медіаторів Грузії.

Під час панельної дискусії провідні фахівці в галузі та представники академічної сфери обговорили тенденції розвитку медіації в Грузії та країнах-партнерах і підкреслили роль судів та навчальних закладів у цьому процесі. Також під час івенту було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Асоціацією медіаторів Грузії та Бізнес-академією Нідерландів.

У заключній частині першого дня заходу відбувся семінар, організований Нідерландською бізнес-академією та Ілійським державним університетом для медіаторів та інших зацікавлених сторін.

На другий день усі партнери презентували результати проекту, розроблені їхніми ВНЗ.

У рамках заходу також, грузинський медіатор провів воркшоп для тих, хто цікавиться медіацією, і відбулася презентація видання №2 та презентації партнерів про реалізацію проекту для широкої громадськості.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » International Highlight Event 2