Новини кафедри маркетингу та поведінкової економіки — Університет «КРОК»

Новини та події

Новини кафедри маркетингу та поведінкової економіки

01 листопада 2022 Новини та події

26 жовтня 2022 року відбулося засідання кафедра маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» на якому завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор, Петрова Ірина Леонідівна, прозвітувала про успішне виконання науково-дослідної роботи.

Після ретельного обговорення членами команди кафедри, була затверджена нова тематика науково-дослідної роботи кафедри, узгодженні напрямки роботи, запропонований комплекс пропозицій щодо визначення KPI роботи кафедри.

Ще одним важливим питанням став аналіз адаптації студентів-першокурсників до навчального процесу в нових умовах. На засіданні кафедри була присутня директор студентського офісу Слепенко Людмила Василівна, яка наголосила на плідній співпраці Студентського офісу та кафедри і на підтримці в питаннях щодо організації навчального процесу.

Під час обговорення навчального процесу актуальним стало питання необхідності оптимізувати католог вибіркових дисциплін кафедри для здобувачів усіх освітніх програм з врахуванням актуальності та вимог ринку.

Команда кафедри готує здобувачам корисні та цікаві практикоорієнтовані курси, які доповнять індивідуальну траєкторію навчання здобувачів і стануть важливим кроком в написанні власного успіху.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Оновлено: Вівторок, 01 листопада 2022 23:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Новини кафедри маркетингу та поведінкової економіки