Круглий стіл в рамках наукового гуртка юридичного факультету — Університет «КРОК»

Новини та події

Круглий стіл в рамках наукового гуртка юридичного факультету

01 листопада 2022 Новини та події

28 жовтня 2022 року в читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» відбувся круглий стіл на тему: «Особливості захисту та забезпечення прав і свобод дитини в різних країнах світу» у рамках наукового гуртка юридичного факультету під керівництвом декана юридичного факультету, доктора філософії в галузі «Право» Наталії В'ячеславівни Степаненко.

Активну участь взяли студенти та викладачі, які обговорювали особливості законодавчої бази захисту прав дитини, вносили свої пропозиції щодо її вдосконалення.

Дякуємо Степанець Олександрі, Яценко Анастасії, Філь Діані, Баданіній Дар'ї, Лизенко Єлизаветі, Андрію Куделі, Іценко Дар'ї, Чимбель Анастасії, Гарасевич Ксенії, Кругліковій Дар’ї, Курішенко Діані, Юрчак Анастасії. А також вдячні колегам-наставникам: Олександру Миколайовичу Бикову, професору кафедри теорії та історії держави і права, Олександрі Горбаченко та Олені Бабат - асистенткам кафедри теорії та історії держави і права.

У дружній теплій атмосфері учасники запланували тему наступного засідання і побажали один одному мирного неба та якнайшвидшої перемоги нашій Україні!

Оновлено: Вівторок, 01 листопада 2022 19:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Круглий стіл в рамках наукового гуртка юридичного факультету