Робоча нарада школи тьюторів — Університет «КРОК»

Новини та події

Робоча нарада школи тьюторів

13 жовтня 2022 Новини та події

Уже не перший рік в навчально-виховному процесі студентів дистанційної форми навчання нашого університету задіяні тьютори. Тьютор, умовно кажучи, є посередником між студентом та викладачем-розробником дистанційного курсу. Саме він повинен водночас і спрощувати передачу знань, і допомагати студенту в процесі індивідуального навчання та застосування набутих стандартів освіти.

12 жовтня 2022 року, свою роботу у 2022-2023 навчальному році продовжила школа тьюторів, яка працює вже не один рік. Саме тут основні учасники процесу організації дистанційної освіти збираються для того, аби обговорити актуальні новини, поділитись досвідом, неформально поспілкуватись з представниками адміністрації та керівниками структурних підрозділів КРОКу.

Модератором зустрічі була Панченко Т.Г. заступник директора Студентського офісу (дистанційна освіта). На зустрічі було підведено підсумки роботи за минулий навчальний рік, заслухано та надано відповіді на питання, що викликані нинішнім непростим часом, та визначено основні стратегічні напрями роботи в новому 2022-2023 навчальному ріці.

Від адміністрації Університету на зустрічі були присутні: ректор Університету - Кучко А.М., перший проректор - Літвін Н.М. та проректор з корпоративної роботи – Наконечна Н.В., які в своїх виступах висловили слова вдячності та підтримки тьюторам за їх працю, окреслили основні напрями роботи на новий навчальний рік та висловили готовність до співпраці.

Найважливіше спільне завдання, яке бачать перед собою тьютори і адміністрація нашого навчального закладу – збереження студентського контингенту, індивідуальна робота з кожним студентом-дистанційником, підтримка і допомога у процесі навчання.

Як і в попередні роки, такі зустрічі будуть регулярними. Вони передбачають активне спілкування, тренінги, взаємодопомогу. Воєнний час робить серйозні виклики, але наш університет і команда тьюторів до них готові.

Оновлено: Четвер, 13 жовтня 2022 18:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Робоча нарада школи тьюторів