Організаційні збори Університету «КРОК» 2022 — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні збори Університету «КРОК» 2022

01 вересня 2022 Новини та події

01 вересня 2022 року в читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» вже традиційно початок навчального року ознаменувався проведенням організаційних зборів професорсько-викладацького складу та навчально-допоміжного персоналу.

За цією багаторічною традицією зібралась вся КРОКівська родина у змішаному форматі: і онлайн, і офлайн. Із доповіддю виступив президент Університету «КРОК» Лаптєв Сергій Михайлович, котрий привітав усіх з початком нового 2022-2023 навчального року.

З промовою до усіх присутніх звернулась і Людмила Іванівна Паращенко – співзасновниця Університету, директор Київського ліцею бізнесу, доктор наук з державного управління, Заслужений працівник освіти України».

З вітальним словом до всіх звернулися також ректор Університету Кучко Андрій Миколайович та перший проректор Літвін Наталія Миколаївна, а також Надзвичайний і Повноважний Посол України, проректор Університету «КРОК» з міжнародних зв'язків, завідувач кафедри міжнародних відносин та журналістики Ткач Дмитро Іванович; проректор з науково-педагогічної роботи (юридична освіта), доктор юридичних наук, професор, Герой України, Заслужений юрист України Француз Анатолій Йосипович; проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Наталія Василівна.

Під час організаційних зборів було вручено нагороди ювілярам, Відзнаки, Почесні грамоти та Кращий проєкт року.

Щиросердно вітаємо КРОКівців з початком нового навчального року, бажаємо нових професійних досягнень, наукових відкриттів та мирного неба!
З вірою у Перемогу!
З вірою у ЗСУ!

Оновлено: Четвер, 01 вересня 2022 16:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні збори Університету «КРОК» 2022