Засідання робочої групи щодо обговорення оновленої Освітньо-наукової програми — Університет «КРОК»

Новини та події

Засідання робочої групи щодо обговорення оновленої Освітньо-наукової програми

31 серпня 2022 Новини та події

26 серпня 2022 року у змішаному форматі відбулося засідання робочої групи щодо обговорення оновленої Освітньо-наукової програми для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 Право.

Засідання проводив гарант програми. В обговоренні взяли участь члени робочої групи; стейкхолдери від академічної спільноти, від роботодавців; випускники аспірантури; аспіранти.

Гарант програми оприлюднив освітньо-наукову програму третього рівня вищої освіти доктора філософії за спеціальністю 081 Право. Стейкхолдери відзначили актуальність освітньо-наукової програми «Право», високий рівень її узгодженості з потребами сучасної юридичної освіти, науки і практики, відповідність вимогам законодавства. Акцентували увагу на унікальності освітньо-наукової програми, яка доводиться індивідуальним підходом до підготовки здобувачів освіти, що виявляється в наявності блоку навчальних дисциплін, котрі індивідуально визначаються, виходячи з тематики дослідження, а також індивідуальним керівництвом наукової складової підготовки здобувача, що здійснюється керівником (керівниками).

Дякуємо всім учасникам зустрічі за плідну роботу та співпрацю!

Оновлено: Середа, 31 серпня 2022 16:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Засідання робочої групи щодо обговорення оновленої Освітньо-наукової програми