#проКРОК: відгук Тишинської Аліни — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК: відгук Тишинської Аліни

22 серпня 2022 Новини та події

Випускники напрямку «Психологія» продовжують ділитися враженнями від свого навчання.

Тишинська Аліна, випускниця 2022 року, староста своєї групи та активна учасниця студентського самоврядування, про навчання в навчально-науковому інституті психології Університету «КРОК» сказала наступне: «Період свого навчання в Інституті психології я можу описати як «Крок до зірок».

Навчання в Університеті «КРОК» у мене асоціюється, як просторий шлях до майбутнього. Навчаючись, ми отримуємо знання, щоб крок за кроком стати майстром у своїй справі.

Саме завдяки якісному структурованому навчанню, прекрасним викладачам – знавцям своєї справи, допомозі знайти роботу та можливостям реалізації себе у іншій сфері, окрім навчання мені вдалося наблизитись до своєї мети у житті.

Навчання в навчально-науковому інституті психології дало мені змогу краще розумітись у людях, що дуже стає в нагоді у моїй діяльності після випуску.

А окрему величезну та щиру подяку хочу виразити нашим викладачам: велике дякую за чудове навчання, подачу матеріалу так, що все запам'ятовувалось та піднесення інформації з підкріпленням прикладами з практики –це давало змогу краще освоїти матеріал. Дякую викладачам, що завжди були з нами!»

Пишаємось нашими випускниками і дякуємо за довіру!

 

Оновлено: Вівторок, 23 серпня 2022 18:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК: відгук Тишинської Аліни