#проКРОК: відгук випускниці спеціальності «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК: відгук випускниці спеціальності «Туризм»

22 серпня 2022 Новини та події

За рекомендацією свого брата я вступила до Університету «КРОК» на спеціальність «Туризм», і жодного разу не пошкодувала, обравши навчання саме тут.

Роки навчання в Університеті «КРОК» були для мене захоплюючими, цікавими та серйозними. Загалом, студентські роки закарбую в своєму серці. Отримала безліч нових вражень, знайомств, знань, професійних навичок та прикладів.

Туристична сфера охоплює величезний пласт, тому, з впевненістю можна стверджувати, що дана спеціальність дуже цікава та різноманітна.

Дисципліни, які викладалися професійними та висококваліфікованими викладачами – дійсно важливі та глибокі. Багато нового дізналася з розповідей викладачів, їх власних життєвих ситуацій та досвіду.

Окремо хочу відмітити: написання курсової та тез на науково-практичні конференції, зустрічі з фахівцями туристичної галузі, які організовувала кафедра туризму. Для мене – це була можливість покращити аналітичну частину, аналіз власних роздумів та інформації з різних джерел.

Дякую всім викладачам, які навчили та допомогли поринути у спеціальність «Туризм». Висловлюю подяку: Мелько Людмилі Федорівні, Уваровій Ганні Шевкетівні, Сокол Тетяні Георгіївні, Міхо Олені Іванівні, Гаврилюк Світлані Павлівні, Хорошенюку Андрію Павловичу, Базілевич Олені Володимирівні, Наумовій Олені Олександрівні, Ткачу Дмитру Івановичу, Литвиновій Тетяні Станіславівні, Маруховській Ользі Олександрівні, Чернозубкіну Ігорю Олександровичу, Григорчуку Мирославу Васильовичу, Сингаївській Ірині Валентинівні.

Бажаю сил, міцного здоров’я, терпіння, процвітання!!!

 

Таран Вірсавія – випускниця
спеціальності «Туризм» - 2022, група ТУР-18

Оновлено: Четвер, 25 серпня 2022 17:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК: відгук випускниці спеціальності «Туризм»