Тренінг з медіації від ректора Нідерландської бізнес академії — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг з медіації від ректора Нідерландської бізнес академії

12 серпня 2022 Новини та події

11 серпня 2022 року Ян ван Звітен, ректор Нідерландської бізнес академії, провів практичний тренінг з медіації в Університеті «КРОК» у рамках проєкту «Медіація: навчання і трансформація суспільства/MEDIATS».

8-12 серпня 2022 року Ян ван Звітен, ректор Нідерландської бізнес академії та менеджер НЛБА Ян Томас ван Звітен відвідали Університет «КРОК».

З метою поширення цінностей медіації в українському суспільстві Ян ван Звітен провів відкритий практичний тренінг для зацікавлених осіб, на якому учасники отримали теоретичну інформацію про медіацію, дізнались про досвід Нідерландів та змогли потренувати навички медіатора.

Під час візиту експерти з Нідерландів поспілкувались з командами навчально-наукового інституту міжнародної освіти та бізнес школи Університету «КРОК» щодо впровадження магістерської програми з медіації, ведення реєстру медіаторів, сертифікації студентів. Ян ван Звітен переглянув навчальні матеріали програми та надав корисні рекомендації. Учасники обговорили стійкість проєкту та подальші ініціативи у сфері медіації.

Оновлено: Понеділок, 15 серпня 2022 15:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг з медіації від ректора Нідерландської бізнес академії