Face-to-face communication matters — Університет «КРОК»

Новини та події

Face-to-face communication matters

12 серпня 2022 Новини та події

Останні місяці стали викликом для кожного з нас та зрозуміло, що більшість енергії, спрямованої на вирішення проблем суспільного життя у зв'язку з війною було витрачено на вирішення її наслідків. Наслідки виснажили елементарні радощі повсякденного життя, проте, дозволило надати нам розуміння, що спільними зусиллями отримується результат.

Так, КН спільнота разом із Навчально-науковим інститутом інформаційних та комунікаційних технологій поставили для себе за мету спільними зусиллями створити умови для успішного вступу, знаходження «геніїв» комп’ютерних наук. Або, що ми робимо разом – колеги по роботі, старі приятелі з коледжу, товариші по команді – всі ми працюємо на один результат, нас можуть об’єднувати навіть різні цілі. Адже, спосіб створення світів полягає в тому, що люди діляться одне з одним і пізнають одне одного. А для цього ми поділимось інсайдами проведеної роботи та майбутніх заходів:

  • зустрічі із випускниками Фахового Коледжу Університету «КРОК» (зустріч зі здобувачами 1, 2 та 3 курсу Університету «КРОК»; зустріч із керівником проєктів та програм ННІІКТ Матюшенко Марією Віталіївною) для того, щоб всі отримали відповіді на запитання щодо вступу, навчання та простого звичайного студентського життя, навіть з «підковиркою»;
  • зустріч щодо спільної роботи над написанням мотиваційного листа із випускниками фахового коледжу Університету «КРОК», де Квєквєскірі Єлизавета надала власні рекомендації та тонкощі щодо написання;
  • створення чатів для роботи зі вступниками, де можливо отримати відповідь на будь-яке питання 24/7 (дисципліни, викладачі та навіть щодо захоплення світу створеним власним роботом).

Далі плануємо ряд цікавих заходів таких як: 1) зустріч КН спільноти із вже «новоприбулими», а як то не зробити як на День Незалежності України; 2)зустріч КН форуму щодо планів на 2022/2023 навчальний рік та долучення новачків до родини КН (активна дискусія забезпечена); 3) вибір дисциплін здобувачами ОП «Комп’ютерні науки».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Face-to-face communication matters