#проКРОК випускник спеціальності «Психологія» — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК випускник спеціальності «Психологія»

09 серпня 2022 Новини та події

Я мріяв вивчати психологію ще з 16 років, але життя склалося так, що тільки на другому курсі я перевівся до Навчально – наукового Інституту психології Університету «КРОК».

З першого дня навчання було цікавим, насиченим і, головне, вільним. За час навчання Університет «КРОК» для мене став не просто науково-педагогічною установою. Це простір в якому я мав змогу розвиватися у комфортному темпі, вивчати той матеріал, який був цікавий саме мені та відпрацьовувати його на семінарських заняттях.

Я вважаю, що «КРОК» є синонімом академічної свободи. На кожному курсі я сам обирав тему для наукової роботи, в якій був найбільш зацікавлений, що мотивувало на плідну працю і одночасно полегшувало її, робило приємною. Оскільки я хочу розвиватися не тільки в практичній психології, а і в теоретичній, однією з найприємніших речей в Інституті психології Університету «КРОК» для мене було проведення семінарів. Вивчаючи якусь тему, у мене завжди була змога поділитися своїми результатами за допомогою презентацій, дискусій та доповідей. Викладачі настільки сприяють розвитку студентів, що в кожного була змога проводити семінари у власному режимі. Хочеш — презентуй; хочеш — проводь тренінг; хочеш — організуй гру, або дебати. Я вдячний Інституту психології за такий підхід і професійність.

Виходячи з власного досвіду, майбутнім студентам хочу побажати, щоб ви вибрали вузьку спеціалізацію та розвивалися в ній. Якщо ви хочете практикувати — організуйтеся студентами та консультуйте один одного, або першокурсників інших факультетів. Якщо хочете стати професором університету топ-100 — пишіть статті для наукових журналів та беріть участь в конференціях, розвивайте свою мову та письмо.

Ніколи не сумнівайтеся в собі, не чекайте моменту, коли ви будете «компетентним» психологом з дипломом та досвідом, щоб починати перші кроки. Студенти — найпривілейованіші люди світу, користуйтеся цим та працюйте над собою кожного дня. Ви станете непереможними, організації будуть боротися за вас, якщо ви навчитеся красномовно презентувати себе.

Бажаю вам використати максимум з цих можливостей, які надає Університет «КРОК», ба більше, запропонувати, розробити щось своє.

Випускник бакалаврату 2022 року,
денної форми навчання
Кабрель Микита

Оновлено: Середа, 10 серпня 2022 14:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК випускник спеціальності «Психологія»