#проКРОК: відгук випускниці спеціальність «Менеджмент» — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК: відгук випускниці спеціальність «Менеджмент»

09 серпня 2022 Новини та події

Денис Вікторія – випускниця спеціальності «Менеджмент», освітня програма «Адміністративний менеджмент» (дистанційна форма навчання).

«Обираючи навчальний заклад я отримала від знайомих та друзів багато схвальних відгуків про Університет «КРОК», в якому вони навчались, що і вплинуло на мій вибір ЗВО два роки тому.

У цьому році я отримала диплом магістра з менеджменту і можу вже впевнено стверджувати, що не помилилась з вибором. Впродовж всього навчання з нами, студентами, ділились своїми знаннями та досвідом високопрофесійні та людяні викладачі Університету «КРОК». Адже, програма навчання включає не лише теоретичні, але і практичні кейси, які є цінними в будь-якому напрямку сучасної діяльності.

Дистанційна форма навчання дійсно була зручною та комфортною, в організації навчання враховано індивідуальні особливості та побажання нас, студентів.

Тому щиро дякую викладачам кафедри управлінських технологій та колективу Університету «КРОК» за отримані знання та професійну організацію процесу навчання!»

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК: відгук випускниці спеціальність «Менеджмент»