Перший іспит підсумкової атестації — Університет «КРОК»

Новини та події

Перший іспит підсумкової атестації

22 червня 2022 Новини та події

20 та 21 червня 2022 року студенти 4-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» денної, заочної та дистанційної форм навчання успішно завершили навчальний процес і взяли участь у складанні першого іспиту підсумкової атестації, яка є заключною складовою завершення навчання на бакалавраті.

Непрості видались роки: то коронавірус, то війна… Хтось опинився в Польщі, хтось в Німеччині чи Греції. Однак, здобувачі не проміняли рідний «КРОК» на інший заклад освіти, залишились відданими Кафедрі національної економіки та фінансів, вірними спеціальності.

Як результат, комісія під головуванням професора Віктора Грушка та членів комісії професора Ігоря Румика та доцента Світлани Плетенецької відмічає достатньо ґрунтовні знання та професійні, грамотні відповіді здобувачів, що свідчить про набуті фахові компетенції з фінансів, банківської справи та страхування під час наполегливих років навчання в Університеті «КРОК». Також слід зазначити, що більшість здобувачів працюють за обраною спеціальністю і виявили бажання продовжити навчання на магістратурі.

Бажаємо професійних та особистих успіхів нашим здобувачам!!!

Світлана Плетенецька

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Перший іспит підсумкової атестації