IV-та зустріч консорціуму в рамках проєкту Еразмус + Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/ COOPERA — Університет «КРОК»

Новини та події

IV-та зустріч консорціуму в рамках проєкту Еразмус + Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/ COOPERA

17 червня 2022 Новини та події

15 червня 2022 року відбулась IV-та зустріч консорціуму в рамках проєкту Еразмус + Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/ COOPERA.

Команду Університету «КРОК» представили:

  • Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва
  • Галина Богаченко, керівник проєктів та програм управління міжнародного співробітництва.

Під час зустрічі консорціуму координатор презентував досягнуті результати проєкту, найближчі активності та задачі, вимоги по звітності та документації, а також дисемінацію та стійкість проєкту. Партнери обговорили та затвердили оновлений робочий план, реалізацію проєкту під час війни в Україні, зміни по закупівлі обладнання тощо. Було узгоджено, що заходи, які мали бути проведені в Університеті КРОК в м.Київ відбудуться в м.Кишинів у жовтні 2022 року.

Проєкт Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/ COOPERA спрямований на інтеграцію дуальної вищої освіти (DHE) у країнах-партнерах, а також розвиток навичок працездатності, підвищення релевантності навчання студентів відповідно до потреб професійного світу, досягнення більшої економічної ефективності та соціальної інтеграції. Координатором проєкту є Академія економічної освіти, Молдова; національним координатором є Університет «КРОК», Україна.

Проєкт співфінансується Програмою Європейського Союзу Еразмус +.

 

Оновлено: П'ятниця, 17 червня 2022 19:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » IV-та зустріч консорціуму в рамках проєкту Еразмус + Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/ COOPERA