Візит робочої групи Університету «КРОК» до Болгарії (м. Варна) — Університет «КРОК»

Новини та події

Візит робочої групи Університету «КРОК» до Болгарії (м. Варна)

20 червня 2022 Новини та події

З 29 травня по 2 червня 2022 року у рамках Міжнародного проєкту «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні / COOPERA. Еразмус+» відбувся візит робочої групи Університету «КРОК» до Болгарії (м. Варна).

Від Університету делегація у складі проректора з навчальної роботи Наталії Літвін, завідувача кафедри міжнародних відносин та журналістики Нелі Момот та менеджера з міжнародних проєктів Галини Богаченко відвідала Varna University of Management. У ході візиту ознайомилися, як відбувається дуальна освіта на прикладі спеціальності «Готельно-ресторанний бізнес», як працює вища школа Болгарії.

В Університеті «КРОК» цей проєкт застосовується на спеціальності «Журналістика», тому корисно було ознайомитися зі специфікою навчальних планів дуальної освіти, взяти до уваги, за яким принципом їх формують у Varna University of Management. Цікавим у ході візиту виявилося те, що представники болгарського університету продемонстрували практичні майданчики для проходження студентами стажування, зокрема делегація відвідала навчальний ресторан та взяла участь у майстер-класі від професійного шеф-кухаря, обладнання випробували особисто всі члени делегації. Відбувся ворк-шоп, під час якого робота група від України у складі представників Університету «КРОК» та Ужгородського національного університету продемонструвала командну роботу.

Досвід роботи Varna University of Management з дуальної освіти стане у нагоді для інтеграції цього проєкту в Університеті «КРОК».

Оновлено: Понеділок, 20 червня 2022 19:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Візит робочої групи Університету «КРОК» до Болгарії (м. Варна)