Професійна студія: знайомство з готелем «Radisson Blu Hotel Kyiv Podil» — Університет «КРОК»

Новини та події

Професійна студія: знайомство з готелем «Radisson Blu Hotel Kyiv Podil»

20 червня 2022 Новини та події

Майбутні фахівці з туризму мають бути обізнаними у сфері гостинності як важливої складової індустрії туризму. 3 червня 2022 року студенти 1-3 курсів освітньої програми «Туризм» (спеціальність 242 «Туризм») під час практики стали учасниками професійної студії від готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv Podil».

Спікером виступив Веклюк Віталій Романович – директор відділу продажу та маркетингу готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv Podil».

На заході також були присутні студенти 4 курсу та викладачі кафедри туризму Мелько Л.Ф., Гаврилюк С.П., Міхо О.І., Уварова Г.Ш.

Захід розпочала Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, яка розповіла про наші дружні партнерські зв’язки, про традиційні екскурсії студентів до готелю.

Пан Віталій надзвичайно професійно познайомив слухачів із готельною мережею, діяльністю готелю, номерним фондом, основними підходами щодо маркетингу, категорією гостей, діяльністю у період форс-мажорних обставин. Цікаво було дізнатися про основну концепцію формування команди професіоналів, можливості працевлаштування, кар’єрного росту, про професійні компетентності, якими має володіти персонал.

Важливо підкреслити, що зустріч викликала величезну зацікавленість у студентів. Надзвичайно активними були Плисенко Павло, Крамаренко Микола, Таран Вірсавія, які поставили купу досить професійних питань.

Учасники надали високу оцінку заходу. Пропонуємо познайомитися із прикладами відгуків студентів.

Левківська Ганна (1 курс, ТУР-21): «Віталій Романович дуже чітко і зрозуміло доніс інформацію щодо своєї професійної діяльності. Як майбутньому фахівцю з туризму мені було корисно дізнатися про діяльність готелю, структуру, механізм роботи».

Орел Яна (2 курс, ТУР-20): «Було дуже цікаво і корисно слухати спікера Веклюка Віталія Романовича…Надзвичайно вражена готельною мережею в світі, діяльністю готелю. Дякую за чудову можливість бути присутніми на заході в такий складний час!»

Крамаренко Микола (1 курс, ТУР-21): «Дуже сподобалась зустріч! Відразу відчувається, що Віталій розумна людина і з величезним досвідом. Влучно відповів на всі поставлені запитання, за що Йому дуже дякую! І можна побачити суттєву відмінність між працівниками міжнародних готельних мереж і локальних мереж. Вражений конференцією!!!».

Гома Даша (3 курс, ТУР-19): «Мені дуже сподобався цей захід як для майбутнього фахівця з туризму. Віталій Романович доступно все пояснив. Було цікаво слухати такого професіонала».

Палій Олександр (3 курс, ТУР-19): «Надзвичайно сподобалось! Доступно і зрозуміло була представлена діяльність кампанії…та як можна влаштуватись на роботу».

Чорний Володимир (1 курс, ТУР-21): «Для мене ця зустріч була однією із найцікавіших…Я зрозумів, що не потрібно боятися починати із найнижчої посади. Дякую за можливість послухати професіонала!».

Рогова Анастасія (1 курс, ТУР-21): «Дякую за таку пізнавальну зустріч! Було цікаво слухати відповіді на запитання, бо студенти задавали їх влучно. Сподобалось те, що з нами готові підтримувати зв’язок і допомагати як з роботою, так і з вирішенням інших запитань».

Ситін Роман (1 курс, ТУР-21): «Захід був досить мотиваційний. Придав впевненості, яка знадобиться з перших кроків професійної діяльності».

Абросіна Анастасія (2 курс, ТУР-20): «…Як для своєї майбутньої професії, мені було цікаво послухати про прийняття на роботу студентів та їх ріст у компанії. Маю велике бажання під мирним небом відвідати готель під час екскурсії».

Шкромида Валентина (3 курс, ТУР-19): «Дякую за чудовий захід та можливість познайомитися з таким потужним спеціалістом як Віталій Романович! Дуже пізнавально!».

Кравченко Валерія (3 курс, ТУР-19): «Дуже сподобалась зустріч! …Особливо мені сподобалось, що навіть у такий складний час працівників готелю не звільняли, а відправляли працювати за кордон в цю ж мережу готелей».

Щиро дякуємо пану Віталію за професійну зустріч зі студентами, приклад глибокого знання своєї справи, закоханості у професію, а керівництву готелю за дружнє партнерство! Сподіваємось на подальшу співпрацю!!! Щиро дякуємо студентам, викладачам за участь у заході, активність і мотивацію!!!

Оновлено: Вівторок, 21 червня 2022 19:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Професійна студія: знайомство з готелем «Radisson Blu Hotel Kyiv Podil»