«Туристична пекарня» на ринку туристичних послуг України: сучасні реалії — Університет «КРОК»

Новини та події

«Туристична пекарня» на ринку туристичних послуг України: сучасні реалії

17 червня 2022 Новини та події

Досвід для студентів Опанування майбутньою професією неможливе без практико-орієнтованих заходів, які допомагають знайомитись із сутністю майбутньої професії, з реальними здобутками і викликами. А особливо є цінним, коли діляться успішним досвідом випускники!

2 червня 2022 року для студентів спеціальності «Туризм» відбулась практико-орієнтована зустріч (професійна студія) із директоркою турагенції «Туристична пекарня» Оробей Марією, випускницею Університету «КРОК».

Спікер поділилася власним досвідом, від перших кроків у турагенції «Поїхали з нами» до створення власного турпідприємства. Чесно і глибоко пані Марія розказала про особливості роботи з клієнтами, формування відповідної бази, співпраці з туроператорами, реаліями у туризмі у зв’язку з пандемією та війною. Студенти на конкретних прикладах розглянули різні професійні ситуації.

Пані Марія поділилася власними наробками, родзинками. Професіоналізм, мотивація, гумор, талант комунікатора, лідерські якості – це ті якості, які дозволяють особистості стати успішним у професії, і які продемонструвала наша гостя.

Пані Марія викликала шквал емоцій у наших студентів! До речі, декілька років тому, наша випускниця виступала у кроківській аудиторії перед нашою першою групою студентів групи Тур-14, які на сьогодні теж вже є випускниками.

На зустрічі були присутні студенти 1-3 курсів, які проявили активність та зацікавленість, звертаючись із різноманітними запитаннями.

Кафедру туризму також представляли Мелько Людмила Федорівна, Уварова Ганна Шевкетівна, Гаврилюк Світлана Павлівна, Міхо Олена Іванівна, Петренко Марина Іванівна.

Студенти, учасники заходу, поділилися своїми враженнями:

Абросіна Анастасія (Тур-20, 2 курс): «На цій зустрічі я дізналась дуже багато цікавої та корисної інформації про майбутню професію, з чого потрібно починати свій шлях, як успішно працювати в умовах конкуренції. Мрію також так віддаватись своїй улюбленій справі, та навчати інших людей».

Крамаренко Микола (Тур-21, 1 курс): «Вражений лекцією! Марія дуже позитивна і цікава людина. Дуже відверто все розповідала і з гумором, надзвичайно цікаво було слухати. Марія полюбляє свою роботу і живе нею, це видно. Марія відповідальна і готова йти на зустріч, що дуже приваблює».

Кузьменко Ніна (Тур-21, 1 курс): «Дякую за можливість зустрітися з справжнім Туристом! Мені дуже сподобалася зустріч. Марія була просто зіркою сьогодення. Дізналася секрети хорошого бізнесу та класні фрази на життя. Я запалала бажанням працювати у Марії в компанії».

Левківська Ганна (Тур-21, 1 курс): «Спікер Марія захоплює своєю відкритістю, вона справжній приклад того, як потрібно любити свою справу. Для мене, як для майбутнього фахівця з туризму, було корисно послухати досвідчену людину з 9-річним досвідом… Було дуже цікаво і пізнавально!»

Рогова Анастасія (Тур-21, 1 курс): «Захід був просто неймовірним. Я можу навіть сказати, що це найяскравіша зустріч!..Людина передала стільки емоцій через екран, що можна впевнено сказати, що вона дійсно знайшла себе у житті і готова ділитися досвідом з іншими. Все було розказано легко і доступно. Мені дуже сподобалося!»

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність пані Марії за надзвичайно професійну зустріч, яскравий приклад глибокої мотивації, захоплення професією, бажання ділитися своїм досвідом серед студентства, вірність кроківським традиціям!!! Щиро дякуємо усім присутнім за участь у заході!!! Запрошуємо до подальшої співпраці!!!

 

Оновлено: Вівторок, 21 червня 2022 19:25
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Туристична пекарня» на ринку туристичних послуг України: сучасні реалії